Ledig!

Idag har både jag och Emma varit lediga och haft en underbar dag tillsammans där vi bara fått vara och göra precis vad vi vill och känner för. Vi började med att äta en jättegod frukost innan vi gjorde oss klara och gick ut i solskenet. Det finns ingenting som gör mig så glad som Emma och solen gör. Det finns inte heller något som gör mig så arg som solen gör – de timmar eller minuter man märker att man inte fått vara i den.

Vi gick upp på stan och uträttade lite ärenden, tog en shoppingrunda och åt en sen lunch med fika på café Java. Dagens inköp blev (allt från Carlings) en jeansjacka, två t-shirtar, två halsdukar, två scarfs till håret och ett par sjukt snygga solbrillor! Kände mig jättenöjd och ännu nöjdare blev jag när jag fått i mig kaffe, en jättegod kycklingciabatta och lite kladdkaka.

Ikväll ska jag ladda för jobb och plugg i fem dagar med sista avsnittet av Sherlock och lite (ännu mer) goda grejer att fylla på magsäcken med.

Hoppas ni idag har hunnit njuta av både solen och vårt senaste nummer av Divine Magazine som ni hittar här. Massa spännande läsning!140311-1140311-2

140311-3140311-4140311-5