Lördag och nya spännande saker på gång

Igår hade jag och min Emma en lugn och fin kväll, vi lagade god middag, drack vin och somnade i soffan supertidigt efter en lång vecka.

Idag gick jag upp runt 8 för att packa, duscha och gå iväg i regnet till tåget mot mitt allra finaste Dalarna. Just nu sitter vi fast en stund utanför Ludvika, regnet har förvandlats till snö och jag ångrar bittert att jag inte tog min riktiga vinterjacka och dessutom packade ur min sjukt varma halsduk en sekund innan jag gick ut genom dörren. Men men, som dalkulla får vi väl hoppas att jag är härdad för lite kyla!

Imorgon står det möte på schemat. För om två veckor kör det igång: För-VM i Falun. Jag ska jobba i den Mixade Zonen och som sportfantast och mediastudent så känns det som jag hamnat precis rätt. Sjukt spännande!

Är du också på resande fot idag?
Spotifytips: Led Zeppelin! Sen de blev tillgängliga på Spotify för någon månad sen kan jag verkligen inte sluta lyssna. Det finns inget band som dem, de är helt fantastiska!AdobePhotoshopExpress_2014_02_15_115213

Middag framför TV:n

20140131-192554.jpg

Äntligen helg!
Idag har jag haft en superdag på jobbet med massa tok och skratt. Skyndade sen hem i snöyran för att hinna pussa på Emma innan hon började jobba och hatade mig själv lite för att jag skulle åka ifrån henne i helgen. På något sätt blir det aldrig lättare utan snarare tvärtom.

Jag åt iallafall lite lunch till Pretty Little Liars (är på en massiv A-hunt dessa veckor) och hann mysa med katten lite för länge innan jag rafsade ner lite smått och gott i min sportbag och fullkomligt PANIKADE genom Väster till tågstation. Efter många (ca 10000000) om och men och en jäkla massa otur satte jag mig tillslut på rätt(!) tåg mot mitt fina Dalarna.

Nu är jag äntligen hemma och har hockeykväll med mamma som uppladdning för morgondagen när det står en grym dag på schemat!

Hoppas ni har en superhelg allihopa!
Kram på er.

Amanda

Fram och tillbaka!

Är mycket resande för mig nu! I onsdags åkte jag tillbaka till Örebro och skola, var hemma till fredagen innan jag satte mig på tåget tillbaka till Dalarna igen. Dagarna hemma spenderades mest i skolan och hemma i soffan med början till migrän. Och dagarna i Dalarna har bjudit på god middag och mysig hemmakväll hos mamma, match, seger och utgång igår och idag långfrukost framför ”Så mycket bättre” och lite bildjobb till Divine!

Snart ska vi åka till Borlänges nya IKEA och äta lunch och spana in lite juldekorationer som jag vill ha till årets mysigaste månad: December! Sedan blir det tåg hem tillbaka till Örebro. Tänkte försöka spendera de två timmarna med jobb inför morgondagens deadline.

Vad har ni gjort i helgen?

Kram!lif-lulä