Lucka 17: En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

Missförstå mig rätt, men jag HATAR hösten. För mig finns det ingen vidrigare, tråkigare och mer ledsam årstid. Det där med att det skulle vara mysigt eller härligt förstår jag mig inte på och trots att jag varje höst går in med inställningen att ”den här blir nog bättre i år ändå” så känns denna årstid alltid SKIT. Det är sån jävla press på oss idag att vi ska leva ett så härligt liv, instagramma om det och fiska så många likes som möjligt på det vi gör och när vi då istället inte gör ett skit tror vi på något sätt att vi blir sämre eller tråkigare människor. Jag ljuger inte här: Jag. Hatar. Hösten. Vissa dagar vill jag inte ens gå upp ur sängen och andra dagar vill jag bara titta ut genom fönstret och peka finger åt regnet som bara vräker sig ner över allt som var glädje, sol och skratt. Så. Varsågoda. Här kommer en bild från hösten som inte ger mig någon jäkla feeling överhuvudtaget.lucka17Tröttaste kvällen på O’learys. God mat och trevligt sällskap men Leksand förlorade med 8 mål mot noll, jag var skitsur och ville gråta och det pretty much sums it up för vad jag känner för hösthelvetet. Over and out! 

Middag framför TV:n

20140131-192554.jpg

Äntligen helg!
Idag har jag haft en superdag på jobbet med massa tok och skratt. Skyndade sen hem i snöyran för att hinna pussa på Emma innan hon började jobba och hatade mig själv lite för att jag skulle åka ifrån henne i helgen. På något sätt blir det aldrig lättare utan snarare tvärtom.

Jag åt iallafall lite lunch till Pretty Little Liars (är på en massiv A-hunt dessa veckor) och hann mysa med katten lite för länge innan jag rafsade ner lite smått och gott i min sportbag och fullkomligt PANIKADE genom Väster till tågstation. Efter många (ca 10000000) om och men och en jäkla massa otur satte jag mig tillslut på rätt(!) tåg mot mitt fina Dalarna.

Nu är jag äntligen hemma och har hockeykväll med mamma som uppladdning för morgondagen när det står en grym dag på schemat!

Hoppas ni har en superhelg allihopa!
Kram på er.

Amanda

Fram och tillbaka!

Är mycket resande för mig nu! I onsdags åkte jag tillbaka till Örebro och skola, var hemma till fredagen innan jag satte mig på tåget tillbaka till Dalarna igen. Dagarna hemma spenderades mest i skolan och hemma i soffan med början till migrän. Och dagarna i Dalarna har bjudit på god middag och mysig hemmakväll hos mamma, match, seger och utgång igår och idag långfrukost framför ”Så mycket bättre” och lite bildjobb till Divine!

Snart ska vi åka till Borlänges nya IKEA och äta lunch och spana in lite juldekorationer som jag vill ha till årets mysigaste månad: December! Sedan blir det tåg hem tillbaka till Örebro. Tänkte försöka spendera de två timmarna med jobb inför morgondagens deadline.

Vad har ni gjort i helgen?

Kram!lif-lulä