Fredag!

Vissa dagar är det som om man inte har något språk. Det kommer liksom bara inte till en. Idag är det en sådan dag. Det är fredag men det känns som måndag. Det är varmt men ändå känns det lite grått.

Det var iallafall underbart med en ledig dag mitt i veckan. Onsdagkvällen spenderade vi ett gäng hos oss med god mat och vin. Satsade på en utgång men blev kvar. Fick världens finaste inflyttningspresenter av min bästa Jennie och kvällen blev trevlig även om den inte blev som vi hade tänkt.

Igår sov vi ut. Åt en god frukost på balkongen och sen spenderade jag hela dagen i mitt bästa inköp: solstolen. När Emma kom hem igen grillade vi  och hade en jättemysig kväll.

Idag åker vi mot Norrköping. Härligt med helg igen!

2 först 3 4mat6mat1mat2mat4

Ouppstyrd

Har otroligt lite tid för bloggen just nu!
Langar in lite bilder från helgen så LOVAR jag, dyrt och heligt, att skriva någonting vettigt innan den kommande helgen är slut.

nyaskor sol1sol2flytt2dlytt1flyttklar2flyttklar4flyttklar3flyttklar1Var en jättemysig, trevlig och rolig helg. Mycket slit och släp, men nu börjar vi komma i ordning och all hjälp var guld värd! Balkongen blev, som ni ser, invigd redan på lördagen och det är väl den som blivit använd flitigast nu när vädret har visat sig från sin bästa sida!

PS. GLÖM INTE att rösta i EU-valet på söndag. Att inte rösta är som att ge SD en extra röst. Det kan vi inte acceptera! Rösta för människan och för människovärdet!

Kram på er.

 

NY VECKA

Helgen var fantastisk! Fylld till bredden med fest, babbel, mat och alla mina bästa vänner. Campus 48h, Timbuktu, Johnossi och en heel deel party.

Inatt skjutsade jag världens bästa tjej till stationen och New York och idag gör jag min andra dag på HKM Publishing här i Örebro. Det första mindre roligt (för mig, haha) och det andra sjukt roligt!

Ikväll väntar soffan, god mat och första Eurovisionsemin för min del. Vad ska ni göra?

Campus 48h, dag 1