Sista semesterveckan

20140630-123701-45421881.jpg
20140630-123841-45521773.jpg Igår körde jag genom det regniga Sommarsverige, lyssnade på ett fantastiskt sommarprat av Fredrik Wikingsson. Kände igen mig, skrattade, grät och fullkomligt älskade hans musikval. Tre minuter efter programmets slut klev jag ur bilen här. På den allra finaste platsen i hela vida världen. Nu ska jag ha semester. Vi hörs när jag börjar jobba igen.

Tjejen i mitt liv

Igår hade jag en jävlig dag. Egentligen var det inte dagen det var fel på utan känslan jag bar på. Man blir så matt och orkeslös av att vara ledsen och ibland är det verkligen som att ingenting i kroppen orkar samarbeta. All energi måste bara gå till att bli stark igen. Och där är mitt fokus nu. Inte bara på att bli stark utan också våga vara stark. Ibland tränger livet in en i mörka hörn och då finns det inget annat att göra än att ge sig fan på att man ska göra vad som krävs för att ta sig därifrån. Bestämma sig för att fixa det.

Där är jag nu. Kanske inte om fem minuter, men iallafall just nu.

Och med tjejen i mitt liv tror jag inte att det ska vara något problem. Igår kom jag hem till sol, snacks, färdig potatisgratäng, Emma vid grillen och en flaska bubbel på balkongbordet. Blir så himla glad över att få vara hennes. Så himla glad över att någon gör sådana saker för mig. Som finns där när jag allra, allra mest behöver det.

I söndags firade vi två år tillsammans.
Längtar redan efter alla de som ska följa.

8 6 7 5 4 3 2 1