Haunted House – inför.

Nu är det helg!

Efter ett seminarium om PR och kommunikation är det nu dags att slå igen datorn, lägga undan pappren och ta en välförtjänt ledig helg. Kvart över tre idag kommer min bästa kompis till Örebro och imorgon kommer min andra bästa kompis. Det är två dagar av Halloweenfest som står på schemat – Haunted House!

För många är det en av årets höjdpunkter här i Örebro och jag håller med! Det är en tvådagars-festival med artister och DJ:s på scenen. Det är slutsålt så jag väntar mig fullt hus och fullt ös. Är taggad till tänderna och otroligt redo att ge mig in i vimlet av Excorsister, ”The Jokers”, orcher, monster, zombies och vampyrer.

131025, barcabild

Jag och två av mina bästa, sommaren efter studenten.
I helgen blir det lite andra outfits, det lovar jag.

Bilder kommer – håll utkik!
Ha en jättebra helg allihop.

Kram!
Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *