15 Comments

 1. Olav Vittiger

  Så jävla bra. Vilken fighter du är. På dem bara. Och skulle nån av dem dyka upp irl så kan vi väl organisera en telefonkedja. Om inte polisen kan skydda oss så får vi skydda oss själva.

 2. Bra gjort Amanda. Polisen kan inte vara så omedveten som den kvinnan du talade med och hon borde anmälas. Det är ju helt uppenbart att syftet varit att skrämma dig och skapa oro. Det borde finnas fler som utsatts för detta eftersom många använt hashtaggen #inteerkvinna och jag hoppas att de gör som du och polisanmäler, delar med sig och kämpar emot.

 3. Marco Insalaco

  Härligt tjejen! Give ‘em hell! Du har mitt fulla stöd! Såna svin och det dom står för skall motarbetas med alla medel!

 4. Karin Nordlund

  Så bra skrivet! Jag håller med dig helt och hållet om att polisen måste börja ta hat och hot på nätet på allvar. Så är inte situationen nu tyvärr. Jag har själv polianmält några hot som jag fått från rasister, men utredningen har lagts ner i brist på bevis. De har inte ens brytt sig om att skicka ens ett brev eller mail om att utredningen lagts ner…

 5. Lavettsan

  Varför skulle det vara du som måste bevisa vem som satt vid datorn när inlägget skrevs? Är det inte polisens jobb att utreda och samla bevis och inte offrets? Gäller samma sak om någon blir mördad? Att den mördade måste tala om vem som gjorde det för att mördaren ska kunna bli dömd. Idiotiskt av polisen att hävda något sånt. Bra att du står på dig och hoppas att anmälan leder någon vart.

 6. Johan

  Bra jobbat Modigt och klokt!
  Men fy, otäckt, usch och fy, för den här typen av lömska påhopp!
  Bra du står på dig!
  Heja!

 7. Louise

  Att den som utsattsförbrott skall kunna bevisa vem som gjort det (vilket kan vara svårt med ett anonymt konto,som i ditt fall) brukar inte gälla vid andra brott. När jag fick min cykel stulen under natten frågade polisen inte. När någon hade slagit sönder en fönsterruta och gjort inbrott, frågade de inte.
  I många brottsutredningar är VEM en nyckelfråga för polisen.
  Hade de frågat samma om du hade fått ett hot med gammaldags brev i brevlådan? Hade du behövt kunna knyta handstilen till någon då?

 8. Per T

  Bra jobbat! Otroligt deprimerande att du blir bemött såhär idag: det är ju för f… ingen nyhet att kvinnor dagligen hotas på nätet på detta och liknande sätt!
  Blir arg så att jag sitter och hoppar på stolen.

  Men som sagt – bra jobbat, och helt klart en seger till sist! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *