Andra december

20131202-215736.jpg20131202-215752.jpg

Efter ännu en fullspäckad helg i Dalarna är jag äntligen hemma i soffan och adventsmyser. Jag älskar verkligen december, advent, Lucia och allt som hör julen till. Ska verkligen försöka koppla av, stressa ner och njuta av den när den äntligen är här.

Just nu kollar vi på Julens Hjältar från 99. Julkalendrarna har genom åren varit så otroligt viktiga för mig. När jag var fyra år lyckades jag till och med få mina föräldrar att döpa min lillebror efter Viktor i ”Jul i Kapernaum”, fortfarande glad över det och fortfarande är den min absoluta favorit! Jag må vara för gammal men det är något alldeles magiskt över tidiga morgnar med en kopp varm oboy och en liten stund i sagornas värld. En liten resa på 24 dagar som alltid, alltid slutar lyckligt.

Hoppas ni tar hand om er i vintermörkret.

Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *