Lucka 4: Något jag älskar

Något jag älskar: ”Ja, jag vet vad kärlek är. För kärlek det är du.”

Ändrar denna till ”Någon jag älskar” för att få berätta om tjejen som ligger bredvid mig i soffan just nu och andas alldeles tungt med den finaste kroppen i hela världen. Hon heter Emma, hon är 23 år, jobbar som sjuksköterska på Örebro universitetssjukhus och nu i december har jag fått vara med henne i ett och ett halvt år.

Första gången jag vaknade upp bredvid Emma fick jag panik. Jag var svart av smink i hela ansiktet, var bakfull och hade sjukt fula och trasiga strumpbyxor på mig och det enda jag tänkte var ”å herregud här ligger jag bredvid min drömtjej”. Ändå låg vi kvar i samma säng hela dagen och timme ut och timme in så pratade vi om allt och ingenting, om livet, världen, musik, familj, skola, minnen och varandra. Bara för att ingen ville gå. Och bara för att jag på en gång kände att jag aldrig igen ville vara utan henne.

Och det vill jag fortfarande inte. Emma är en fantastisk person med ett fantastiskt sinne och ett fantastiskt hjärta. Vi bor tillsammans på Väster i Örebro och varenda gång jag vaknar bredvid henne känner jag fortfarande att jag ligger bredvid min absoluta drömtjej. Enda skillnaden är bara att hon är bättre än allt jag någonsin kunnat drömma om. När jag tittar på henne och hon tittar på mig är det som att ingenting annat i världen existerar och allt som är hon gör mig så överväldigad att inga ord någonsin kommer kunna förklara det. Hur mycket och länge jag än skulle försöka.

Emma: Du är det bästa i hela världen. Jag älskar dig.
kalender4e1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *