Lucka 5: Min blogg + Lucka 6: Mitt hem

Min blogg: Den här bloggen är lite mer annorlunda än min privata blogg som jag skrivit i sen 2006. Här berättar jag om mina dagar, om mitt jobb, vardagen, skolan och de människor och ting som står mig allra närmast och de som finns i mitt liv på andra vis. Förr skrev jag som terapi för själen, som för att försöka förstå var jag stod i vissa frågor, vad jag kände och hur och varför jag tyckte, tänkte och brydde mig om allt i min värld.

Ibland var den bloggen lösenordsskyddad, ibland inte. Det berodde helt på hur beredd jag var inför att andra skulle läsa hur hjärtat formade formuleringar på tangentbordet. Här är jag lite mer fri, och i livet lite mer säker, vilket gör att det kanske blir på ett lite annat sätt. Jag ska försöka hitta min plats i en sån här typ av blogg också – det kommer med tiden.

Tills dess hoppas jag ni vill följa mig och mitt liv härifrån!

Mitt hem: ”Home is wherever I’m with you”

Som sagt så bor jag med Emma i västra Örebro. Vi har förtillfället en etta på 45 kvadrameter som just nu är fylld med julpynt. Vår lägenhet har högt i tak, är i lite äldre stil med trägolv och gjutjärnshandtag på dörrarna, väggar och dörrar är vitmålade och vi har stora fönster åt bägge håll. Det enda som fattas mig är en balkong och en julgran just nu. Så om någon därute har en lägenhet att byta med våran eller som ni ska flytta ifrån så vet ni var ni når mig ;). Och att vi inte har någon julgran i mitt julfantast-hem beror på att vi har ett litet yrväder till katt som heter Elliot. Hon är det busigaste lilla pyret ni någonsin kommer träffa och en riktigt bortskämd liten lady. Till exempel så dricker hon hellre vatten ur våra glas än ur sin egen skål vilket gör att man aldrig kan lämna rummet när man dricker något om man inte vill dela saliv med en golvkrypande 1,5-åring. Men söt är hon så vi står ut. Julgran får vänta till vår nästa lägenhet, precis som balkongen.

Kram!

Screenshot 2013-12-15 at 16lucka6ekalender6j.pghjkScreenshot 2013-12-15 at 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *