Gott nytt år!

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen efter en underbar jul, ett superroligt nyår och en hektisk vecka med både skola och jobb!

Eftersom jag hamnade lite ur fas redan från början med bloggjulkalendern har jag bestämt att fortsätta med den nu. Ett inlägg per dag, i tur och ordning, för att inleda mitt nya år! Hitills har jag mått bättre än på länge och starten på 2014 har gett mig en ny glöd som jag hoppas kunna utnyttja till hundra procent i allt det jag är och gör. Jag har på något vis landat i, eller hittat tillbaka, till en stabilitet som jag saknat ett tag nu och det känns så himla skönt att känna sig helt bekväm med sig själv igen.

Ibland behöver man blunda ett tag för att när man sedan öppnar ögonen kunna se på saker och ting ur ett lite annat perspektiv. Hoppas ni får ett underbart 2014 och att livet ger er massa roliga utmaningar att ta er an under detta år!

Kram!
Amanda

nyår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *