Lördag och nya spännande saker på gång

Igår hade jag och min Emma en lugn och fin kväll, vi lagade god middag, drack vin och somnade i soffan supertidigt efter en lång vecka.

Idag gick jag upp runt 8 för att packa, duscha och gå iväg i regnet till tåget mot mitt allra finaste Dalarna. Just nu sitter vi fast en stund utanför Ludvika, regnet har förvandlats till snö och jag ångrar bittert att jag inte tog min riktiga vinterjacka och dessutom packade ur min sjukt varma halsduk en sekund innan jag gick ut genom dörren. Men men, som dalkulla får vi väl hoppas att jag är härdad för lite kyla!

Imorgon står det möte på schemat. För om två veckor kör det igång: För-VM i Falun. Jag ska jobba i den Mixade Zonen och som sportfantast och mediastudent så känns det som jag hamnat precis rätt. Sjukt spännande!

Är du också på resande fot idag?
Spotifytips: Led Zeppelin! Sen de blev tillgängliga på Spotify för någon månad sen kan jag verkligen inte sluta lyssna. Det finns inget band som dem, de är helt fantastiska!AdobePhotoshopExpress_2014_02_15_115213

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *