Nytt nummer ute nu!

vår hemsida finns nu vårt nya, fräscha och härliga höstnummer ute! Vi på Divineredaktionen hoppas att ni tar en paus från alla gråa måsten och kommer ihåg att ta hand om er själva i höstmörkret. Det är ni värda allihop.
Klicka på bilden för att läsa tidningen.

I oktobernumret skriver jag om kampen som just nu pågår för att låta Abrahim Jabateh, ”Ibbe”, stanna i Sverige. Inte för att han är den enda som är värd att uppmärksamma eller den enda som vi borde kämpa för. Utan för att uppmärksamma problemet. För att visa hur lagar och regler som inte värnar om alla människors lika värde stiftas. Hur de som styr det här landet vägrar behandla alla människor med likvärdig respekt. Hur staten glömmer bort att se människan som precis som dem kallar Sverige sitt hem.

Jag hoppas med allt jag har att det stora engagemang som visas för Ibbe ska göra en skillnad. Göra ett avtryck. Bekräfta att det i vårt mellanmjölksland fortfarande finns medmänsklighet och kärlek.

Kram på er!
Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *