Oktoberdagar

Igår jobbade jag till ungefär 12 innan jag åkte hem och lagade ett recept jag trodde skulle bli så sjukt gott men inte blev det. Fotograferingen jag skulle köra på eftermiddagen blev tyvärr inställd eftersom solen lyste med sin frånvaro och vägrade ge oss det ljus vi behövde.

Istället tog jag en skön promenad runt i centrala Örebro med Sara. När jag kom hem stod hockey på schemat! Kommentatorn var dock AIK:are rakt igenom så inte ens när Leksand gjorde mål dög det.Blev en upprörd tjej som vankade av och an av ilska hemma och ibland skrek ”nä nu..” eller ”men håll käften!!”. Otroligt moget beteende. Matchen verkar ha varit värdelös, men en poäng fick vi plocka med oss hem till Dalarna iallafall. Underbart.

 Nu sitter jag på jobbet igen. Försov mig för första gången på hela året imorse, vaknade tio minuter innan jag vanligtvis brukar cykla, men jag hann! Frukosten fick dock bli lidande – en banan och en kopp kaffe var det bästa jag kunde hitta på här. Gott, men det är väl sånt här som kallas ofrivilligt bantande. Haha.

Om några timmar är det dags att bege sig till det här placet. Skola och PR-arbete står på schemat. Kan bli roligt!  

Kram
Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *